Klippaggregat Park 95 Combi EL QF

Combi-klippaggregatet för åkgräsklippare med frontmonterat klippaggregat i Park 220-serien är utformat för att klippa med bakutkast eller i mulchingläge. Klippaggregat på 95 cm med två synkroniserade knivar och utbytbara knivspetsar. Klipphöjden kan justeras elektriskt och ställas in mellan 25 och 85 mm. Tack vare QuickFlip-systemet kan klippaggregatet enkelt vinklas upp, för underhåll och rengöring. Klippaggregatet har antiskalperingshjul.

KUPPLOG JORDFRÄS 103

Kupplogen används för att göra fåror av olika bredd och längd. Passar till STIGA Silex 103 B jordfräs.

SOP 105 CM SILEX 95 STIGA

Det här tillbehöret förvandlar STIGA Silex 95 B eller Silex 95 H till en sopmaskin för utomhusbruk, vilket gör den mycket mångsidig. Borsten har 105 cm arbetsbredd och en uppsamlare av metall.

KUPPLOG JORDFRÄS 95 STIGA

Kupplogen används för att göra fåror av olika bredd och längd. Passar våra mångsidiga maskiner STIGA Silex 95 B och H.

SNÖBLAD 85 CM SILEX 95 STIGA

Tillsammans med STIGA Silex 95 B eller Silex 95 H kan du förvandla den här mångsidiga maskinen till en snöröjare. Snöbladet har en arbetsbredd på 85 cm.

SOP 82 CM M. UPPS. JORDFRÄS 95 STIGA

Det här tillbehöret förvandlar STIGA Silex 95 B eller Silex 95 H till en sopmaskin för utomhusbruk, vilket gör den mycket mångsidig. Borsten har 82 cm arbetsbredd och en uppsamlare av metall.

SLÅTTERBALK 87 CM SILEX 95 STIGA

Förvandla de mångsidiga STIGA Silex 95 B eller Silex 95 H till en slåttermaskin med hjälp av slåtterbalken med två knivar. Slåtterbalken har en arbetsbredd på 87 cm och knivarna kan enkelt kan skära igenom tjock vegetation.