Upptäck framtidens gräsklippare

Nu är de här-maskinerna som sätter en ny standard för batteridrivna gräsklippare och driver utvecklingen av batteriprodukter framåt. Dessa miljövänliga, kraftfulla och tekniskt avancerade maskiner kommer att göra din gräsklippning enklare och bekvämare än någonsin tidigare.

Mycket kraft

Tack vare våra kraftfulla Litium-ion-batterier behöver du inte kompromissa med kraft och effektivitet när du väljer en batteridriven gräsklippare. Våra produkter levererar motsvarande resultat och kraft som om det var en bensindriven maskin.

Full kontroll

STIGA:s nya batterigräsklippare är utrustade med den senaste teknologin. TFT-displayer, digitala handtag, zonklippningsoptimering, GPS, Bluetooth, GSM: är bara några av de avancerade funktionerna som hjälper dig att ta full kontroll över ditt trädgårdsarbete.

Rent och grönt

Framtiden är grön-och det är även våra gräsklippare. Ingen bensin eller avgaser. Inget ljud eller vibrationer. Inget underhåll eller påfyllning av bensin. Bara ren och grön kraft från våra batterier.

Upplev riktig kraft och prestanda tillsammans med högteknologiska egenskaper

Du kommer aldrig mer behöva välja mellan riktig kraft och fördelarna med batteri. Nu kan du få båda- och mer!

STIGA gräsklippare är utrustade med bl.a. TFT-display och digitalt handtag som ger dig full kontroll över alla funktioner. Robotgräsklipparna är utrustade med bl.a. funktionen zonklippningsoptimering, GPS, bluetooth och GSM som ger dig full kontroll över driften, oavsett var du själv befinner dig.

Kraftfulla och tekniskt avancerade maskiner som kommer att göra ditt liv enklare och kommer att ge dig en perfekt klippt gräsmatta på det sätt som passar dig och din trädgård.

Autoclip 530 & 550 SG Robotgräsklippare

Voltage 80 Gräsklippare

Model 1 Batterigräsklippare

e-Park 220 batteriåkgräsklippare

Letar du efter en återförsäljare? Hitta din närmaste!

De som har tittat på nästa generations
batteriklippare har också varit intresserade av:

Image is not available

Gör det lätt för
dig i sommar!

Produkter för dig som inte vill anstränga dig i onödan

Slider