STIGA är stolt sponsor av Tranåssonen Albin Wärnelöv och STCC Experion racing team

Albin har under några år kört i STCC-supportklassen Clio Cup där han under första tävlingssäsongen körde till sig en femteplacering. Året efter kom Albin trea i serien för att under 2016, vilket blev sista säsongen i Clio Cup, hamna på en hedrande fjärdeplats.

Under debutsäsongen i STCC 2017 hade Albin några riktigt fina toppar bästa kvalresultatet P4 och raceresultat som P5. Redan andra tävlingshelgen i Alastaro i Finland skrällde Albin med att under kvalet placera sig som P4 och P6. I race ett fick han en bra start och jagade mästerskapsvinnaren Robert Dahlgren om andraplatsen efter avancemang till tredjeplats. 

Under säsong 2018 är målsättningen att avsluta säsongen bland de fem bästa men vi som team är nöjda om vi hamnar i topp sju. Albin kör långsiktigt och bygger sin säkerhet som förare på samma sätt. 

Läs mer om Albin och STCC Experion racing team här ->

Så tävlar du

1. Gilla STIGA Sverige och Experion racing team på Facebook
2. Skriv den bästa motiveringen till varför du behöver en extra snabb robotgräsklippare.
3. Håll tummarna!

Tävlingsregler och villkor

Tävlingen är öppen från 2018-05-28 till 2018-09-23 23:59. Anställda på STIGA och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Tävlingsbidrag som kommer in senare än 2018-09-23 23:59 ogiltigförklaras.

En ensam vinnare vinner robotgräsklipparen. Vinnaren i tävlingen meddelas via telefon eller e-mail den 2018-09-21. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och juryns beslut kan ej överklagas. Priset kan inte bytas mot kontanter eller pengar.

Personlig information som delas med oss kommer endast användas i denna kontext och delas inte med tredje part. STIGA AB ansvarar för att skydda deltagarnas personliga uppgifter. All delad personlig information och alla delade personliga uppgifter lagras säkert och tas efter tävlingen bort ur våra databaser.

Vinnarnas namn publiceras på Experions Facebooksida och STIGA Sveriges Facebooksida 2018-09-24. Genom att delta i denna tävling medger du till denna publicering. Genom att delta accepterar du dessa termer och villkor. Vi reserverar oss för tekniska fel.