Alla våra produkter är framtagna för att göra livet så lätt som möjligt för dig. Vi tycker inte att du ska behöva anstränga dig i onödan och du ska slippa allt krångel. Därför har vi även valt att göra årets sommartävling så lätt som möjligt.

1. Lös korsordet

2. Vilket är ditt bästa tips för att göra sommaren lite lättare?

3. Fyll i namn, e-post och skicka in

Multiclip 50 SX DAE
Batterigräsklippare,
värde 9.990:-

 

Självgående batteridriven mulchinggräsklippare med dubbla 48-voltsbatterier.

Tävlingsregler och villkor

 

Tävlingen är öppen från 2019-04-24 till 2019-07-07 23:59. Anställda på STIGA och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Tävlingsbidrag som kommer in senare än 2019-07-07 23:59 ogiltigförklaras.

Det kommer att finnas 1 vinnare som får en Multiclip 50 SX DAE, till ett värde av ca 9.990 kr. Vinnaren är den deltagare som har svarat rätt på korsordet samt skickat in den bästa motiveringen enligt vår jury. Vinnaren i tävlingen meddelas via telefon eller e-mail den 2019-07-10. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och juryns beslut kan ej överklagas. Priset kan inte bytas mot kontanter eller pengar.

Personlig information som delas med oss kommer endast användas i denna kontext och delas inte med tredje part. STIGA AB ansvarar för att skydda deltagarnas personliga uppgifter. All delad personlig information och alla delade personliga uppgifter lagras säkert och tas efter tävlingen bort ur våra databaser.

Vinnarens namn publiceras på vår Facebooksida 2019-07-10. Genom att delta i denna tävling medger du till denna publicering. Genom att delta accepterar du dessa termer och villkor. Vi reserverar oss för tekniska fel.