Slider

STIGAs snöslungor gör jobbet enkelt och effektivt. Snöns värsta fiende och din ryggs bästa vän!

Nu har du chans att vinna en av våra bästa batteridrivna snöslungor i modellen ST 4851 AE och göra dig själv redo för den kommande vintern. Allt du behöver göra är att svara på frågan och skriva ett julklappsrim till snöslungan. Lycka till!

 

Detta formulär är inte längre tillgängligt.

Tävlingsregler och villkor

Tävlingen är öppen från 2018-09-21 till 2018-11-28 23:59. Anställda på STIGA och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Tävlingsbidrag som kommer in senare än 2018-11-28 23:59 ogiltigförklaras.

Det kommer att finnas 1 vinnare som får en ST 4851 AE, inkl. standardladdare och 5 Ah batteri till ett värde av ca 5505 kr. Vinnaren är den deltagare som har skickat in det bästa rimmet enligt vår jury. Vinnaren i tävlingen meddelas via telefon eller e-mail den 2018-11-30. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och juryns beslut kan ej överklagas. Priset kan inte bytas mot kontanter eller pengar.

Personlig information som delas med oss kommer endast användas i denna kontext och delas inte med tredje part. STIGA AB ansvarar för att skydda deltagarnas personliga uppgifter. All delad personlig information och alla delade personliga uppgifter lagras säkert och tas efter tävlingen bort ur våra databaser.

Vinnarens namn publiceras på vår Facebooksida 2018-11-30. Genom att delta i denna tävling medger du till denna publicering. Genom att delta accepterar du dessa termer och villkor. Vi reserverar oss för tekniska fel.