Image is not available
Sälj din gamla gräsklippare till Anders Bagge och vinn en kraftfull batterigräsklippare
Slider

Kan du skriva en annons som får Anders Bagge att vilja köpa din gamla gräsklippare? Då kan du vinna en kraftfull batterigräsklippare från STIGA.

Den som säljer in sin gamla klippare på det mest övertygande, fyndigaste, roligaste eller mest säljande sättet vinner. (Har du ingen gräsklippare idag kan du alltid låtsas, det vet ju inte han.)

 Hur tävlar jag?

Ta ett kort på din gamla klippare, eller använd ett av de förvalda här på sidan, sedan skriver du en säljande annons som får Anders Bagge att vilja köpa din gamla klippare. Ett tips är att använda all din charm, humor eller säljkunskap så att han verkligen blir sugen!

Vad kan jag vinna?

STIGA Mulitclip Pro 50 SAE, en kraftfull batteriklippare med samma prestanda som en bensindriven.

  • Accepterade filtyper: jpg.
    Bilden får vara i formatet JPG och vara max 6 MB tung.

Annonsexempel

Image is not available
Toppmodern klippare säljes!
Har du en gräsmatta? Har du höga krav på klippresultatet? Och kräver du riktig power och högteknologiska apparaturer? Passa på! Nu har du chansen att köpa en riktigt toppenklippare! Den har handtag, motor, plåt och ryker roligt vid användning – ja precis allt vi kräver av en modern klippare idag. Den är både effektiv och vacker att titta på med sin rustika gröna färg och trendiga patina från inslag av rost. WOW! Ring fort för den här kommer gå fortare än du hinner säga: ”Högpresterande-göra-grannen-avundsjuk-maskin”
Image is not available
Potatisdriven gräsklippare säljes
Miljövänlig gräsklippare som drivs helt av potatis! (eller vad du nu väljer att äta till middag) Ingen bensin, inga sladdar och bara två hjul att hålla koll på. Du vill inte missa den här chansen att förvärva en riktigt toppenmaskin. Handtag ingår och träningsverk får du på köpet. Gör ett superklipp!
Arrow
Arrow

Tävlingsregler och villkor

Tävlingen är öppen från 2018-04-09 till 2018-06-29 23:59. Anställda på STIGA och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Tävlingsbidrag som kommer in senare än 2018-06-29 23:59 ogiltigförklaras.

Det kommer att finnas 1 vinnare som får en Multiclip Pro 50 S AE till ett värde av ca 9 990 kr. Vinnaren är den deltagare som har skickat in den bästa motiveringen enligt vår jury och Anders Bagge. Vinnaren i tävlingen meddelas via telefon eller e-mail den 2018-07-06. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och juryns beslut kan ej överklagas. Priset kan inte bytas mot kontanter eller pengar.

Personlig information som delas med oss kommer endast användas i denna kontext och delas inte med tredje part. STIGA AB ansvarar för att skydda deltagarnas personliga uppgifter. All delad personlig information och alla delade personliga uppgifter lagras säkert och tas efter tävlingen bort ur våra databaser.

Vinnarens namn publiceras på vår Facebooksida 2018-07-06. Genom att delta i denna tävling medger du till denna publicering. Genom att delta accepterar du dessa termer och villkor. Vi reserverar oss för tekniska fel.