Vintage Lawn Mowing Collection

Image is not available
Image is not available

Gräsklippningsnostalgi
för dig som köpt en robot
eller batteriklippare

Image is not available
Slider

Har du köpt en batterigräsklippare eller en robot och saknar nu ljudet, doften och looken av traditionell gräsklippning? Med STIGA Vintage Lawn Mowing Collection kan du uppleva svensk sommar som den alltid varit.

Gräsklippning hör sommaren till – det brummande ljudet från 2-taksmotorer som en välbekant vaggande ljudridå över de svenska villaområdena. Där går folket runt i sina t-shirtar med oljefläckar och skor med gröna gräsfläckar i ett moln av nyklippt gräs och funderar på vad som ska läggas på grillen. Mer sommar än så blir det knappt. Men något håller på att hända – den tekniska utvecklingen kommer förändra sommaren för alltid. STIGAs nya batteriklippare leverar samma resultat som bensinklipparna, fast helt utan motorljud.

Det kommer snart ta död på det brummande sommarljudet som vaggar folket genom sommaren. Och de nya robotarna gör jobbet snabbt och enkelt utan att du behöver lyfta ett finger. Så de nöjda gräsklipparfolket som vaggar runt på trädäcket iklädda sommarkostymer bestående av oljiga t-shirtar och gräsgröna skor kommer snart att bytas ut mot människor i rena kläder som kanske doftar lavendel istället för olja och svett. Det här kan bli en chockartad förändring för många.

Därför har vi skapat Vintage Lawn Mowing Collection™. Ett smidigt sätt att ta del av den nya tekniken med dess fördelar och samtidigt uppleva svensk sommar som den alltid varit. Med motorljud, avgaser, oljefläckar och allt det där som hör sommaren till.

Aktuella produkter

Gräsklipparljud Vol. 1

Sounds of Summer

Sura motorer, gamla tändstift och överdriven choke. Det utgör den ljudkuliss som tonsatt den svenska sommaren i decennier.

Ett brummande ljud som vaggar oss genom de ljumma kvällarna och som ljudsätter den grillade middagen. Det hör lika mycket till sommaren som doften av nyklippt gräs.

Ljudsätt din sommar med 8 nostalgiska spår innehållandes ljud från autentiska gräsklipparmotorer som förvissar dig om att sommaren är här.

Stained

T-shirt

Det är så här det ska se ut – gräsfläckar, avtorkad olja och svettlökar under armarna och ner mot bröstet.

Den perfekta sommarlooken för oss gräsklipparnostalgiker. Med autentiskt fläcktryck föreställande gräs, svett och olja har vi skapat en perfekt replika av den traditionella sommarsmutsiga gräsklippartröjan vi alla älskar.

Nu kan du lugnt lunka runt på ditt trädäck i din avslappnade sommarkostym – och ingen kommer någonsin kunna se att du faktiskt inte satt din fot på gräsmattan.

Pris: 399:-

Beställ t-shirt

Kommande produkter

Svett & Bensin

Parfym

Det är något visst med den där doften som uppstår i mötet mellan svett, solkräm och bensinångor. En förnimmelse av ljuva sommarkvällar och en känsla av ett väl utfört arbete.

Nu kan du få den distinkta doften och den sköna känslan koncentrerad i moderiktig flaska på 250 ml. För en autentisk upplevelse är den framtagen enbart med naturliga aromer från äkta sommarsvett, intorkad solkräm SPF 30 och ljummen 2-taktsbensin.

Grass on white

Sneakers

Krispigt vitt möter fläckigt grönt i denna klassiska sommarsneaker.

Den isvita grunden i välventilerat mesh utgör en perfekt bas för de gröna gräsinslagen som täcker skons nederdelen och nästan hela sulan.

En look som signalerar sommar och som visar att här kommer någon som gjort ett ordentligt dagsverke och förtjänar att ta det lugnt på trädäcket resten av dagen.

Grass on white

Sneakers

Krispigt vitt möter fläckigt grönt i denna klassiska sommarsneaker.

Den isvita grunden i välventilerat mesh utgör en perfekt bas för de gröna gräsinslagen som täcker skons nederdelen och nästan hela sulan.

En look som signalerar sommar och som visar att här kommer någon som gjort ett ordentligt dagsverke och förtjänar att ta det lugnt på trädäcket resten av dagen.

Avgaser

Doftljus

Tänk dig den fräna doften av de avgaser som bildas då några liter 2-taktsbensin pumpas genom en kraftigt chokad och hårt arbetande gräsklipparmotor en varm sommardag. Visst är det underbart! Det är något som hör sommaren till och något vi inte vill vara utan.

Med doftljuset Avgaser får du samma doft och samma kemikalier som tidigare men nu paketerat på ett stilfullt sätt. Tänd veken, ta ett djupt andetag och njut av sommarkvällen!

De som har tittat på Vintage Lawn Mowing Collection
har också varit intresserade av:

Autoclip 530 & 550 SG Robotgräsklippare

Voltage 80 Gräsklippare

Model 1 Batterigräsklippare

e-Park 220 batteriåkgräsklippare